Zaštita privatnosti

ENTUZIAST doo poštuje privatnost svojih korisnika i posetilaca. Prikupljamo samo neophodne osnovne podatke o korisnicima i posetiocima, neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Svi podaci se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima ENTUZIAST doo, kojima su neophodni za obavljanje posla. Svi zaposleni ENTUZIAST doo odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti. Obavezujemo se da Vaše lične podatke nikada nećemo prodati, proslediti ili na drugi način ustupiti nepovezanim trećim licima.

Povremeno ipak moramo uključiti druge kompanije koje nam pružaju određene usluge  i njima dati neke Vaše podatke kako bi obavili određenu uslugu. Na primer za uslugu isporuke naručenih proizvoda moramo dati Vaše ime, broj telefona i adresu koju ste naveli za isporuku, kako bismo udovoljili pravnim ili zakonskim obavezama, na primer na zahtev policije… Ograničićemo lične podatke koje dajemo isključivo na podatke koji su im potrebni u posebno određene svrhe.

Korisnici procesom registracije daju saglasnost da ih ENTUZIAST doo obaveštava o novostima, akcijama i drugim dešavanjima za koje smatra da mogu biti interesantni korisniku. ENTUZIAST doo se obavezuje da svakom registrovanom korisniku obezbedi mogućnost da se lako i jednostavno odjavi od daljih obaveštenja tog tipa.

ENTUZIAST doo ne želi da preko ovih internet stranica prima podatke koji nisu vezani sa procesom registracije i onlajn kupovine. Bilo koje informacije ili materijal koji se pošalju na sajt tretiraće se kao nepoverljivi podatci. Slanjem informacija ili materijala firmi ENTUZIAST doo korisnik daje neograničenu i neopozivu licencu za upotrebu, kopiranje, prikaz, izvođenje, menjanje, prenos i distribuciju tih materijala ili informacija. ENTUZIAST doo neće objaviti ime registrovanog korisnika ili na drugi način objaviti da joj je isti poslao materijale ili druge informacije osim ako je dobio dozvolu za korišćenje njegovog imena ili je obavezan da to učini po zakonu.

Lažno predstavljanje i registracija sa tuđom email adresom nije dozvoljena.Za kupovinu na internetu potrebno je imati najmanje 18 godina. Korisnici snose odgovornost za tačnost unetih podataka prilikom registracije. Maloletnim licima je dozvoljeno da koriste ENTUZIAST onlajn prodavnicu samo uz prisustvo roditelja ili staratelja.ENTUZIAST doo zadržava pravo da odbije usluge, ugasi nalog, ukloni ili izmeni sadržaj ili poništi narudžbinu ukoliko su prekršena pravila upotrebe ENTUZIAST onlajn prodavnice.