Isporuka

Isporuka proizvoda se vrši na teritoriji Srbije preko dostavne-kurirske službe sa kojom ENTUZIAST doo ima ugovor. Troškovi isporuke za sve narudžbine vrednosti veće od 5 000,00 din., su o trošku ENTUZIAST doo, a za iznose manje vrednosti o trošku korisnika-poručioca proizvoda osim u izuzetnim slučajevima.

Na adresi navedenoj u narudžbini mora se obezbediti prisustvo punoletne osobe za prijem paketa sa proizvodima. Prilikom preuzimanja potrebno je izvršiti proveru u kakvom stanju je paket i da li je isporučen tačan broj paketa.Nakon izvršene provere korisnik-primalac je obavezan da potpiše potvrdu o preuzimanju kojom potvrđuje da je narudžba isporučena, da je isporučen odgovarajući broj paketa i da su paketi isporučeni bez vidljivih oštećenja pakovanja, kao i da je zadovoljan pruženom uslugom. Ukoliko korisnik-primalac odbije da potpiše potvrdu o preuzimanju,  isporuka će se smatrati odbijenom.

Ako naručena pošiljka ne uspe da se isporuči iz prvog pokušaja, dostavna služba će pokušati još jednom da izvrši isporuku, u terminu koji odgovara dostavnoj službi. Ako i naknadni pokušaj isporuke ne uspe, proizvod će biti vraćen u ENTUZIAST doo a narudžbina će se otkazati.

U tom slučaju kupac ima pravo da traži povraćaj iznosa za proizvode umanjen za iznose troškova isporuke.

U slučaju da kupac nakon što je pošiljka poslata u odgovarajućem roku ne primi pošiljku ili obaveštenje o isporuci, dužan je da odmah obavesti ENTUZIAST doo kako bi se preduzelo traženje pošiljke ili poslala nova pošiljka.

Za proizvode koji su u garantnom roku, reklamacije se rešavaju u skladu sa politikom proizvođača koji je propisao garantne uslove. U slučaju da imate bilo kakvu primedbu ili nedoumicu slobodno nas kontaktirajte telefonom ili mejlom  i dobićete konkretna uputstva kako da ostvarite reklamaciju.